Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FUNDA KARAYEL

Kasaba kızı Çiçek!

Yapımını TAFF'ın üstlendiği Serenay Sarıkaya, Nejat İşler, Zerrin Tekindor ve İştar Gökseven'in başrollerinde oynadığı 'İkimizin Yerine'nin vizyon tarihi yaklaştıkça yeni haberler gelmeye devam ediyor
Serenay Sarıkaya daha önce Nejat İşler'le 'Behzat Ç.- Ankara Yanıyor' filminde birlikte rol almıştı. İkilinin filmdeki uyumları muhteşemdi. Aşk filminde en önemli unsurlardan biri, aşkın inandırıcı ve samimi bir şekilde anlatılması. Bu konuda Serenay Sarıkaya ve Nejat İşler'in önceki filmde de gördüğümüz gibi uyum konusunda fazlası var eksiği yok.
Yönetmenliğini Umur Turagay'ın üstlendiği filmde; Serenay Sarıkaya küçük bir kasabada büyümüş ve sürekli kendini tekrarlayan hayatına dair soruları cevaplamaya çalışan 'Çiçek' isimli karakteri canlandırıyor. Nejat İşler ise edebiyat öğretmeni 'Doğan'ı oynuyor.
21 Ekim'de vizyona girecek olan film, duyduğuma göre, gelmiş geçmiş en iyi aşk filmleri listelerinde hemen yerini alacakmış.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA